076-232 88 93 carolin@bycarolin.com

Säg ja!

t eBröllopsfotografering

En av de viktigaste dagarna i livet är din bröllopsdag. Ni kommer vara så förväntansfulla, vackra och kära och ha ansträngt er till det yttersta för att er dag ska bli perfekt. Se till att de minnena blir bevarade genom att anlita en professionell bröllopsfotograf. Hos mig får ni bilder som kommer att berätta historien om er dag, både de stora och de små ögonblicken. Min erfarenhet gör att jag är på rätt plats, vid rätt tillfälle och min kunskap om bröllop, foto och min utrustning ger er trygghet. Jag följer er under dagen och dokumenterar allt som händer för att ni alltid ska ha något som påminner om en av de bästa dagarna i ert liv.  Jag utgår från Gävle men tar mig mer än gärna till andra platser runtom i Sverige för att fotografera er!

Har du funderingar eller frågor? Undrar du mer om hur det går till? Hör av dig så ger jag dig mer information!

BRÖLLOPSPAKET:

 

BRONS

INNEHÅLL: porträttfotografering. Leverans av 30 st digitala, redigerade, högupplösta bilder.

FOTOGRAFERINGSTID: ca 1,5-2 h
PRIS: 6 500 kr

SILVER

INNEHÅLL: fotografering av t ex vigsel, gratulationer och porträtt. Leverans av ca 200 st digitala, redigerade, högupplösta bilder.

FOTOGRAFERINGSTID: ca 2,5-3 h
PRIS: 14 000 kr

GULD

INNEHÅLL: fotografering av t ex förberedelser, detaljer, vigsel, gratulationer och porträtt. Leverans av ca 400 st digitala, redigerade, högupplösta bilder.

FOTOGRAFERINGSTID: ca 5-6 h
PRIS: 17 000 kr

PLATINA

INNEHÅLL: fotografering av t ex förberedelser, detaljer, vigsel, gratulationer, porträtt, mingel, brudskål och den första delen av middagen. Leverans av ca 500 st digitala, redigerade, högupplösta bilder.

FOTOGRAFERINGSTID: ca 8-10 h
PRIS: 25 000 kr

DIAMANT

INNEHÅLL: fotografering av t ex förberedelser, detaljer, vigsel, gratulationer, porträtt, mingel, brudskål, gästporträtt, middag, tårtskärning och första dansen. Leverans av ca 700 st digitala, redigerade, högupplösta bilder.

FOTOGRAFERINGSTID: ca 12-14 h
PRIS: 30 000 kr

Portfolio

”Du har varit en sån stjärna i allt jobb Carolin. Det märks att du gillar ditt fotoliv och att du har stort engagemang i hur allt ska bli. Som en bildkonstnär skall och bör naturligtvis.”

Sophia & Arne

Låt oss ha kul tillsammans!

 

carolin@bycarolin.com
Södra Strålgatan 3, Gävle
076-232 88 93

3 + 2 =