076-232 88 93 carolin@bycarolin.com

Ha kul!

Boudoirfotografering

Jag älskar att fotografera kvinnor, och på så sätt visa dem att de är vackra, sensuella och fantastiska. Jag vill ge dig, och alla andra kvinnor, den självförtroendeboost som det innebär att få se riktigt bra bilder på sig själv så att du inser vilken potential du har! En boudoirfotografering är en lugn, trygg och rolig fotosession där jag, tillsammans med dig, lyfter fram dina vackraste former. Min förhoppning är att fotograferingen ger dig energi och höjer ditt självförtroende. Den är en gåva till dig själv. Resultatet av fotograferingen, bilderna, kan i sin tur vara en perfekt gåva till någon annan; en morgongåva till din partner på bröllopsdagen, som en kärleksförklaring eller bara för att du är snygg som få (och det är du!). Kan man ge bort något vackrare än sig själv?

Har du funderingar eller frågor? Undrar du mer om hur det går till? Hör av dig så ger jag dig mer information!

snabbfakta

VAD INGÅR: Konsultationssamtal, webbgalleri, 10 digitala, redigerade och högupplösta bilder, bilderna printade i 13 ggr 19 cm-format, levererade i vacker box

FOTOGRAFERINGSTID: ca 2 h

PLATS: Hotellrum, utomhus eller hemma hos dig
TILLVAL: Hotellrum, styling, extra bilder, förstoringar/tavlor, fotobok

PRIS: 3 200 kr

Portfolio

”Det var en superhäftig upplevelse och jag kan säga att man känner sig faktiskt lite coolare! Tack så mycket för bilderna. Känns skumt fortfarande att det är jag”

Josefin

Låt oss ha kul tillsammans!

 

carolin@bycarolin.com
Södra Strålgatan 3, Gävle
076-232 88 93

3 + 5 =