076-232 88 93 carolin@bycarolin.com

Ha kul!

Boudoirfotografering

Jag älskar att fotografera kvinnor, och på så sätt visa dem att de är vackra, sensuella och fantastiska. Jag vill ge dig, och alla andra kvinnor, den självförtroendeboost som det innebär att få se riktigt bra bilder på sig själv så att du inser vilken potential du har! En boudoirfotografering eller gravidfotografering är en lugn fotosession där jag, tillsammans med dig, lyfter fram dina vackraste former. Min förhoppning är att fotograferingen ger dig energi och höjer ditt självförtroende. Den är en gåva till dig själv. Resultatet av fotograferingen, bilderna, kan i sin tur vara en perfekt gåva till någon annan; en morgongåva till din partner på bröllopsdagen, som en kärleksförklaring eller som ett minne från när du bar på ett liv. Kan man ge bort något vackrare än sig själv?

Har du funderingar eller frågor? Undrar du mer om hur det går till? Hör av dig så ger jag dig mer information!

SNABBFAKTA:
Pris: 2500 kr
Fotograferingstid: 1-2 h
Plats: Hotellrum eller hemma hos dig
Vad ingår: Konsultationssamtal, webbgalleri, 10 digitala, redigerade och högupplösta bilder, bilderna printade i 10 ggr 15 cm-format, levererade i vacker box
Tillval: Extra bilder, förstoringar/tavlor, fotobok

Portfolio

”Det var en superhäftig upplevelse och jag kan säga att man känner sig faktiskt lite coolare! Tack så mycket för bilderna. Känns skumt fortfarande att det är jag”

Josefin

Låt oss ha kul tillsammans!

 

carolin@bycarolin.com
Södra Strålgatan 3, Gävle
076-232 88 93